Program NON STOP 24/7

Produse si Servicii Funerare oferite – Funerare Luigi SRL

Va suntem alaturi in momentele grele ale vietii cu servicii funerare complete in Oradea si pe raza judetului Bihor, iar in cazul in care va confruntati cu un deces in afara Romaniei va oferim sprijin pentru repatriere persoana draga acasa.

Sicrie ieftine. Sicrie de lux

sicriu-boston-sicrie-servicii-funerare-luigi-pompe-funebre-luigi-oradea-non-stop

Sicrie la preturi mici sau sicrie de lux. Sicrie din stejar, brad, fag, tei in mai multe culori, cu deschidere intr-un capac sau deschidere dubla – model boston, model american, conform cerintelor dumneavoastra.

Medic Constatator GRATUIT

medic-constatator-gratuit-oradea-servicii-funerare-luigi-oradea

Pentru clientii firmei noastre, care aleg sa efectueze serviciile funerare cu firma noastra oferim GRATUIT – medic constatator in Oradea si Bihor care va intocmi certificatul constatator de deces.

Incinerare Crematoriu Oradea

urna-servicii-funerare-luigi-oradea-incinerare-crematoriu

La cererea dumneavoastra va oferim pachet complet pentru incinerare persoana decedata. Incinerarea se va executa la Crematoriu Oradea. Transport persoane decedate din toata Romania

Transport funerarRepatriere

transport-funerar-intern-oradea-bihor-romania-limuzina-dric-funerar

Transport funerar frigorific autorizat. Masini funerare dotate special astfel incat putem efectua transport oriunde: in Oradea, Bihor, Romania, Europa. Repatriere din Ungaria, Austria, Belgia si alte tari

Accesorii decedati.
Alte produse oferite

costum-dama-barbati-decedati-accesorii-decedat-servicii-funerare-luigi-pompe-funebre-luigi-oradea-non-stop

– costum dama, costum barbati
– pantofi, pantofi, palarie
– cruce din fier, cruce din lemn
– catafalc sicriu, plapuma, crucifix
– batiste, lumanari, candela

Servicii Catering. Coroane

servicii-catering-funerare-luigi-pompe-funebre

Servicii funerare complete inseamna sa va putem oferi tot ce aveti nevoie pentru organizarea unei inmormantari. Asadar va oferim oferte de pret pentru catering sau coroane in functie de cerintele si dorintele fiecarei familii.

Frigider mortuar
Capac frigorific mortuar

frigider-mortuar-capac-frigorific

Va oferim Capac frigorific – inchiriere. Transportul si montajul capacului este asigurat de catre personalul firmei noastre pentru clientii care apeleaza la serviciile funerare complete oferite de catre noi.

Imbracat – Imbalsamat decedat

funerare-luigi-icon-site

Servicii funerare autorizate de imbracare, imbalsamare, toaletare si cosmetizare persoane decedate. Aceste servicii vor fi efectuate in sala noastra de pregatire autorizata cu personalul nostru calificat in domeniu.

Call Now ButtonApeleaza acum ! 0753.661.704