Program NON STOP 24/7

Repatriere Belgia. Repatrieri Romania

In cazul in care decesul s-a produs in Belgia – Servicii Funerare Luigi se ocupa de demersurile necesare pentru repatriere decedati.
Repatrieri decedati BelgiaRepatrieri decedati Romania. Primul pas care trebuie facut este de a se intocmi documentele pentru efectuare transport funerar international. Repatrierea persoanei decedate se poate realiza dupa ce au fost intocmite documentele necesare pentru repatriere in tara decesului. Va oferim consultanta funerara gratuita pe intreg parcursul procesului de repatriere. In costul pentru repatrieri decedati Belgia – Romania va oferim urmatoarele produse si servicii:
transport funerar international – din localitatea decesului pana la localitatea de destinatie indicata de catre familie
– sicriu special pentru repatriere decedat Belgia – transport funerar international
– dupa caz intocmirea documentatelor necesare pentru repatriere. Dupa ce aceste documente vom prelua persoana decedata de la morga unde decedatul este pastrat si il va aseza in sicriul special pentru efectuarea repatrierii. 

Repatrieri decedati Belgia din : Bruxelles (Brussels), Antwerpen, Charleroi, Brugge, Namur, Liege, Gent, Mechelen, Leuven, Kortrijle, altele.
Repatriere decedati in Romania: Oradea, Timisoara, Arad, Cluj Napoca, Bucuresti, Botosani, Bacau, Braila, Suceava, Pitesti, Ploiesti, Deva, Baia Mare, Bistrita, Satu Mare, Alba Iulia, Brasov, Piatra Neamt, Iasi, Tulcea, Constanta, Vaslui, Galati, Drobeta Turnu Severin, Craiova, si alte localitati.

Efectuam repatriere persoane decedate din toata Europa in Romania sau in orice alta tara.

Pret repatriere Belgia. Cost repatriere Belgia – Romania?

Oferta de pret pentru repatriere persoane decedate, putem spune ca acesta variaza in functie de distanta care trebuie parcursa din localitatea in care a decedat pana in localitatea unde se doreste a fi inmormantat. La acest pret se adauga si costul documentelor necesare pentru repatriere, daca dumneavoastra optati ca acest serviciu sa fie realizat de catre noi. Pentru un cost corect va oferim consultanta funerara gratuita 24/7 la telefon, acolo unde va oferim si toate informatiile necesare pentru transport funerar international – repatriere decedat.

Cum se va efectua aceasta repatriere din Belgia in Romania?

Detine masini funerare autorizate pentru transportul international care respecta normele legale pentru realizarea unui transport funerar in siguranta, care poate fi realizat si pe distante lungi cum sunt cele pentru repatriere, acestea sunt echipate si omologate corepunzator activitatii pe care o desfasuram in conditii de maxima igiena si siguranta. Garantam un raport calitate-pret pentru repatriere decedat – cel mai bun. Vom incheia un contract pentru prestari servicii funerare – repatriere decedat in care vor fi specificate clauzele detaliate bazate pe oferta de pret personalizata pentru fiecare repatriere in parte, precum si produsele si serviciile incluse in costul total de repatriere.

Care sunt produsele si serviciile incluse in costul de repatriere Belgia – Romania?

Transport funerar international din localitate decesului in localitatea de destinatie
– Sicriu pentru transportul funerar international – repatriere decedat
– Ridicare persoana decedate de la morga spitalului sau de la firma de pompe funebre din tara decesului
– Optional – documente necesare pentru repatriere decedat


CARE SUNT AVANTAJELE IN CAZUL IN CARE OPTAM PENTRU REPATRIERE DECEDAT CU FIRMA NOASTRA – SERVICII FUNERARE LUIGI ?

cropped-funerare-luigi-icon-site.jpg

Sicriu inclus repatriere

luigi-servicii-funerare-oradea-pompe-funebre-non-stop-repatriere-decedati-romania-pret-transport
Transport funerar frigorific autorizat
contact-funerare-luigi

Contact 24/7

ajutor-de-deces-oradea-bihor-servicii-funerare-luigi-pompe-funebre-oradea

Documente repatriere

TRANSPORT FUNERAR FRIGORIFIC

Va oferim sprijin in repatriere persoanei decedate in Romania cu autospecialele funerare frigorifice dotate special pentru repatriere decedati

SICRIU PENTRU REPATRIERE INCLUS IN PRET

In pretul pentru repatriere aveti inclus sicriul necesar. Oferta de pret se bazeaza pe distanta pe care o pacurgem pentru repatriere decedat.

CONTRACT TELFONIC REPATRIERE 24/7 NON STOP

PRETURI MICI REPATRIERE

Va oferim servicii funerare complete de repatriere pentru a aduce acasa persoana draga dumneavoastra decedata in afara Romaniei la un cost mic

OPTIONAL – DOCUMENTE NECESARE REPATRIERE

Daca doriti intocmirea documentelor pentru repatriere va vom intocmi intreaga documentatie necesara pentru a aduce acasa persoana decedata

CONSILIERE FUNERARA GRATUITA – SPECIALIZATA

luigi-servicii-funerare-oradea-pompe-funebre-non-stop-repatriere-decedati-romania-pret-transport
medic-constatator-gratuit-oradea-servicii-funerare-luigi-oradea
cost-repatriere-servicii-funerare-luigi-oradea-repatriere-decedati-romania
Apeleaza acum ! 0753.661.704