Program NON STOP 24/7

Coroane funerare – Aranjament flori naturale sicriu

Trecerea in nefiinta a unei persoane draga noua reprezinta un moment dificil in viata oricaruia dintre noi. Funerare Luigi va ofera servicii funerare complete si va sprijina in acele clipe delicate pentru a aduce un ultim omagiu asa cum se cuvine persoanei plecate in lumea celor drepti. Eleganta, frumusetea florilor ne ajuta in a ne exprima sentimentele de regret pe care le avem pentru persoana plecata dintre noi. Florile exprima de asemenea puritate si gingasie, asemenea sufletului persoanei ce s-a stins din viata. Florile cele mai intalnite pentru coroane si semnificatia acestora este urmatoarea:
· Trandafirul reprezinta simbolul frumusetii, prin el transmitem dragostea noastra pentru persoana care sa stins din viata. Acesta reprezinta de asemnea garantia sufletului care nu mai se afla printre noi, iar pentru noi persoana trecuta in lumea celor drepti va ramane mereu prezenta in inima noastra.
· Garoafele si crizantemele reprezinta sinceritatea si admiratia, precum si profunzimea sentimentelor pe care le avem pentru persoana decedata.
· Crinul reprezinta simbolul regalitatii, maretiei, iar prezenta acestuia intr-o coroana sau intr-un aranjament floral reprezinta o viata traita frumos.
· Orhideea poate fi reprezentata ca si continuarea vietii si dupa moarte. Orhideea se poate asocia cu persoana care ne-a ajutat sa fim mai buni, oferind o coroana cu orhidee putem arata ca persoana a fost speciala in viata noastra.
Orice flori ati alege, pe coroana se aplica o panglica, pe care se va scrie un mesaj personalizat prin care va exprimati simpatia, iubirea, respectul pentru persoana ce a trecut in nefiinta sau se poate opta pentru clasicele mesaje cum ar fi:
„Nu te vom uita niciodata” / „Un ultim omagiu” / „Dormi in pace ” / „Vei ramane vesnic in inima noastra”
„Cu sufletul indurerat” / „Regrete eterne” / „Bunica draga, multumesc pentru copilaria de vis! Te voi iubi mereu! ”
„Sincere condoleante” / „Fiu, sot, tata – te vom iubi mereu! ” / „Dormi in pace suflet bland” .

Call Now ButtonApeleaza acum ! 0753.661.704