Program NON STOP 24/7

TRANSPORT FUNERAR ROMANIA. TRANSPORT FUNERAR INTERNATIONAL . REPATRIERE DECEDATI

Decesul unei persoane dragi a dumneavoastra s-a produs in Romania sau in afara tarii ? Servicii Funerare Luigi va ofera servicii funerare complete – ne ocupam de demersurile necesare pentru a putea repatria persoana decedata in Romania. Efectuam si repatriere decedat repatriere cetatean strain a decedat pe teritoriul Romaniei. Pentru repatriere decedati va asiguram un transport funerar international frigorific, precum si cel mai bun raport calitate-pret. Funerare Luigi va promite ca vom respecta dorintele dumneavoastra si ca suntem profesionisti in domeniul transportului funerar intern si international – repatriere decedat.

Care va fi pretul pentru repatriere? Pret repatriere decedat in Romania

Oferta de pret pentru repatriere a persoanei decedate variaza in functie de distanta care trebuie parcursa din localitatea decesului pana in localitatea unde va fi inmormantat. La acest pret se adauga costul intocmirii documentelor necesare pentru repatriere, daca dumneavoastra doriti ca acest serviciu sa fie realizat de catre noi. Costul corect, exact si specific pentru fiecare caz in parte il comunicam telefonic 24/7, de asemenea va vom oferi si toate informatiile necesare pentru transport funerar international – repatriere decedat.

Cu ce se va efectua repatrierea in Romania?

Servicii Funerare Luigi detine masini funerare care respecta reglementarile din domeniul funerar pentru realizarea unui transport funerar international in siguranta pe distante lungi cum sunt cele de repatriere. Masinile pe care le detinem sunt omologate si echipate corepunzator activitatii funerare pe care o desfasuram in conditii de maxima siguranta si igiena. Garantam cel mai bun raport calitate-pret pentru repatriere decedati. In urma discutiei telefonice avute cu firma noastra se va incheia un contract de prestari servicii funerare pentru repatriere decedat in care vor fi detaliate toate cele discutate in oferta personalizata precum si produsele si serviciile incluse in costul total de repatriere. Familia decedatului va putea mentine in permanenta legatura cu soferul pe parcursul procesului de repatriere decedat.

Ce va fi inclus in costul total de repatriere decedat?

– Transport funerar international frigorific autorizat din localitate unde a avut loc decesul pana in localitatea de destinatie unde va fi inmormantat
– Sicriu pentru transportul funerar international – repatriere decedat
– Ridicare persoana decedata de la morga spitalului sau dupa caz de la firma de pompe funebre din tara unde a avut loc decesul
– Optional – Intocmire documente necesare pentru repatriere persoana decedata.

Din ce tari efectuam repatriere decedati?

Daca decesul are loc in afara Romaniei ne ocupam de transportul funerar international al persoanei decedate acasa in Romania. Ne ocupam de repatriere decedati din tari precum: repatriere decedati Anglia, repatriere decedati Belgia, repatriere decedati Ungaria, repatriere decedati Germania,  repatriere decedati Spania,  repatriere decedati Austria si alte tari. De asemenea efectuam repatrieri si in cazul in care decesul are loc in Romania si se doreste repatrierea cetateanului strain in tara de origine a acestuia. Pentru mai multe detalii si oferta de pret repatriere decedati ne puteti contacta telefonic sau la magazinul nostru.

Repatriere Ungaria

Repatriere Ungaria. Repatriere Romania- Repatriere din Budapesta, Debrecen, Szeged, Tatabanya, Szekesfehervar, Pecs, Gyor si altele.

Repatriere Austria

Repatriere Austria. Repatriere Romania- Repatriere din Viena, Linz, Salzburg, Graz, Innsbruck, Sankt Polten, Klagenfurt, Tirol, Villach, Schwechat.

Repatriere Italia

Repatriere Italia. Repatriere Romania- Repatriere din Milano, Roma, Rimini, Florenta, Venetia, Verona, Bologna, Padova, Torino, Genova si altele.

Repatriere Spania

Repatriere Spania. Repatriere Romania- Repatriere din Barcelona, Madrid, Valencia, Sevillia, Malag, ALmeria, Valladolid, San Sebastian, Bilbao si altele.

Repatriere Belgia

Repatriere Belgia. Repatriere Romania- Repatriere din Bruxelles, Antwerpen, Mons, Gent, Liege, Achen, Namur, Mons, Charleroi, Kortrijk si altele.

Repatriere Olanda

Repatriere Olanda. Repatriere Romania- Repatriere din Rotterdam, Amsterdam, Breda, Eindhoven, Zwole, Utrecht, Arnhem si altele.

Repatriere Germania

Repatriere Germania. Repatriere Romania- Repatriere din Munchen, Frankfurt, Stuttgart, Nurnberg, Koln, Berlin, Hambrug, Lubeck si altele.

Repatriere Portugalia

Repatriere Portugalia. Repatriere Romania- Repatriere din Lisabona, Porto, Braga, Coimbra, Aveiro, Guarda, Vila Real si altele.

Repatriere Franta

Repatriere Franta. Repatriere Romania- Repatriere din Paris, Lyon, Bordeaux, Tolouse, Montpellier, Nantes, Nancy, Dijon, Metz, Starsbourg si altele.

Repatriere Elvetia
Repatriere Finlanda
Repatriere Cehia

Repatriere Suedia
Repatriere Grecia
Repatriere Polonia

Repatriere Danemarca
Repatriere Bulgaria
Repatriere alte tari

Efectuam Repatriere decedati in Romania in localitati precum: Oradea, Timisoara, Arad, Cluj Napoca, Bucuresti, Baia Mare, Satu Mare, Alba Iulia, Brasov, Piatra Neamt, Iasi, Botosani, Bacau, Tulcea, Constanta, Bistrita, Vaslui, Galati, Suceava, Pitesti, Braila, Ploiesti, Drobeta Turnu Severin, Craiova, si alte localitati.

Call Now ButtonApeleaza acum ! 0753.661.704