Program NON STOP 24/7

REPATRIERE DECEDATI. TRANSPORT FUNERAR ROMANIA. TRANSPORT FUNERAR INTERNATIONAL .

Servicii Funerare Luigi se va ocupa in totalitate de tot ceea ce este necesar pentru repatriere persoane decedate in Romania sau oriunde in Europa (transport funerar international). Ne ocupam de repatrieri si in momentul in care un cineva drag dumneavoastra, cetatean strain a decedat pe teritoriul Romaniei. Pentru repatrieri decedat asiguram un transport funerar international frigorific la cele mai inalte standarde si cel mai bun raport calitate-pret. Servicii Funerare Luigi va promite ca va respecta dorintele dumneavoastra, iar serviciile vor fi efectuate cu respect, responsabilitate si in cel mai scurt timp posibil pentru a conduce pe ultimul drum persoana draga asa cum se cuvine

TRANSPORT FUNERAR FRIGORIFIC AUTORIZAT

Repatriere decedati Luigi va ofera sprijin in repatrierea persoanei decedate din toata Europa in Romania cu autospecialele funerare frigorifice dotate special pentru repatriere.

PRETURI MICI PENTRU REPATRIEREA DEFUNCTULUI

Repatriere decedati Luigi va ofera servicii funerare complete pentru repatrierea persoanei dragi dumneavoastra decedata in afara Romaniei la un cost mic

SICRIU INCLUS – REPATRIERI DECEDATI

Va oferim in pretul pentru repatriere sicriul necesar. Oferta de pret va fi bazata pe distanta pe care o vom pacurge pentru repatrierea persoanei decedate si va avea inclus sicriul in pret

DOCUMENTE NECESARE PENTRU REPATRIEREA DECEDATULUI

In cazul in care optati pentru serviciul de intocmire documente necesare pentru repatrierea persoanei decedate – va vom intocmi intreaga documentatia necesara

CONTRACT REPATRIERI DECEDATI

In cazul in care veti alege sa efectuati repatrierea cu firma noastra vom semna un contract personalizat conform cerintelor dumneavoastra, deoarece fiecare repatriere in parte difera.

CONSILIERE GRATUITA – SPECIALIZATA

Personalul nostru va ofera consiliere funerara specializata adaptata cerintelor dumneavoastra. Veti putea mentine legatura in permananeta cu soferul pe parcursul repatrierii.

cropped-funerare-luigi-icon-site.jpg

Sicriu inclus repatriere

luigi-servicii-funerare-oradea-pompe-funebre-non-stop-repatriere-decedati-romania-pret-transport
Transport funerar frigorific autorizat
contact-funerare-luigi

Contact 24/7

ajutor-de-deces-oradea-bihor-servicii-funerare-luigi-pompe-funebre-oradea

Documente repatriere

Decesul unei persoane dragi a dumneavoastra s-a produs in Romania sau in afara tarii ? Servicii Funerare Luigi va ofera servicii funerare complete – ne ocupam de demersurile necesare pentru a putea repatria persoana decedata in Romania. Efectuam si repatriere decedat repatriere cetatean strain a decedat pe teritoriul Romaniei. Pentru repatriere decedati va asiguram un transport funerar international frigorific, precum si cel mai bun raport calitate-pret. Funerare Luigi va promite ca vom respecta dorintele dumneavoastra si ca suntem profesionisti in domeniul transportului funerar intern si international – repatriere decedat.

Care va fi pretul pentru repatrierea decedatului?

Oferta de pret pentru repatrierea persoanei decedate variaza in functie de distanta care trebuie parcursa din localitatea decesului pana in localitatea unde va fi inmormantat. La acest pret se adauga costul intocmirii documentelor necesare pentru repatrierea defunctului, daca dumneavoastra doriti ca acest serviciu sa fie realizat de catre noi. Costul corect, exact si specific pentru fiecare caz in parte il comunicam telefonic 24/7, de asemenea va vom oferi si toate informatiile necesare pentru transport funerar international.

Cu ce se va efectua repatrierea in Romania?

Servicii Funerare Luigi detine masini funerare care respecta reglementarile din domeniul funerar pentru realizarea unui transport funerar international in siguranta pe distante lungi cum sunt cele de repatrieri. Masinile pe care le detinem sunt omologate si echipate corepunzator activitatii funerare pe care o desfasuram in conditii de maxima siguranta si igiena. Garantam cel mai bun raport calitate-pret pentru repatrieri decedati. In urma discutiei telefonice avute cu firma noastra se va incheia un contract de prestari servicii funerare pentru repatrieri decedat in care vor fi detaliate toate cele discutate in oferta personalizata precum si produsele si serviciile incluse in costul total. Familia decedatului va putea mentine in permanenta legatura cu soferul pe parcursul procesului pentru repatrierea persoanei decedate.

Ce va fi inclus in costul total pentru repatrierea persoanei decedate?

– Transport funerar international frigorific autorizat din localitate unde a avut loc decesul pana in localitatea de destinatie unde va fi inmormantat
– Sicriu pentru transportul funerar international
– Ridicare persoana decedata de la morga spitalului sau dupa caz de la firma de pompe funebre din tara unde a avut loc decesul
– Optional – Intocmire documente necesare pentru repatrierea persoanei decedata.

Din ce tari efectuam repatrieri persoane decedati?

Daca decesul are loc in afara Romaniei ne ocupam de transportul funerar international al persoanei decedate acasa in Romania. Ne ocupam de repatrieri decedati din tari precum: repatrieri Anglia, repatrieri Belgia, repatrieri Ungariarepatrieri Germania,  repatrieri Spania,  repatrieri Austria, repatrieri Irlanda, repatrieri Italia, repatrieri Ucraina, repatrieri Franta, repatrieri Polonia si alte tari. De asemenea efectuam repatrieri si in cazul in care decesul are loc in Romania si se doreste repatrierea cetateanului strain in tara de origine a acestuia. Pentru mai multe detalii si oferta de pret ne puteti contacta telefonic sau la magazinul nostru.

Repatriere Ungaria

Repatrieri Ungaria. Repatrieri Romania– Repatrieri din Budapesta, Debrecen, Szeged, Tatabanya, Szekesfehervar, Pecs, Gyor si altele.

Repatriere Austria

Repatrieri Austria. Repatrieri Romania– Repatrieri din Viena, Linz, Salzburg, Graz, Innsbruck, Sankt Polten, Klagenfurt, Tirol, Villach, Schwechat.

Repatriere Italia

Repatrieri Italia. Repatrieri Romania– Repatrieri din Milano, Roma, Rimini, Florenta, Venetia, Verona, Bologna, Padova, Torino, Genova si altele.

Repatriere Spania

Repatrieri Spania. Repatrieri Romania– Repatrieri din Barcelona, Madrid, Valencia, Sevillia, Malag, ALmeria, Valladolid, San Sebastian, Bilbao si altele.

Repatriere Belgia

Repatrieri Belgia. Repatrieri Romania– Repatriere din Bruxelles, Antwerpen, Mons, Gent, Liege, Achen, Namur, Mons, Charleroi, Kortrijk si altele.

Repatriere Olanda

Repatrieri Olanda. Repatrieri Romania– Repatrieri din Rotterdam, Amsterdam, Breda, Eindhoven, Zwole, Utrecht, Arnhem si altele.

Repatriere Germania

Repatrieri Germania. Repatrieri Romania– Repatrieri din Munchen, Frankfurt, Stuttgart, Nurnberg, Koln, Berlin, Hambrug, Lubeck si altele.

Repatriere Portugalia

Repatrieri Portugalia. Repatrieri Romania– Repatrieri din Lisabona, Porto, Braga, Coimbra, Aveiro, Guarda, Vila Real si altele.

Repatriere Franta

Repatrieri Franta. Repatrieri Romania– Repatrieri din Paris, Lyon, Bordeaux, Tolouse, Montpellier, Nantes, Nancy, Dijon, Metz, Starsbourg si altele.

Repatriere Elvetia

Repatrieri Elvetia. Repatrieri Romania– Repatrieri din Geneva, Basel, Berna, Zurich

Repatriere Finlanda

Transport funerar frigorific international autorizat. Repatrieri FinlandaRepatrieri decedati Romania

Repatriere Cehia

Transport funerar frigorific international autorizat. Repatrieri CehiaRepatrieri decedat Romania

Repatriere Suedia

Transport funerar international frigorific autorizat. Repatrieri SuediaRepatrieri decedat Romania

Repatriere Grecia

Transport funerar international frigorific autorizat. Repatrieri GreciaRepatrieri decedati Romania

Repatrieri Polonia

Transport funerar international frigorific autorizat. Repatrieri PoloniaRepatrieri decedat Romania

Repatriere Danemarca

Transport funerar international frigorific autorizat. Repatrieri DanemarcaRepatrieri decedat Romania


Repatriere Bulgaria

Transport funerar international frigorific autorizat. Repatrieri BulgariaRepatrieri decedati Romania


Repatrieri din alte tari

Efectuam Repatrieri decedati in Romania in localitati precum: Oradea, Timisoara, Arad, Cluj Napoca, Bucuresti, Baia Mare, Satu Mare, Alba Iulia, Brasov, Piatra Neamt, Iasi, Botosani, Bacau, Tulcea, Constanta, Bistrita, Vaslui, Galati, Suceava, Pitesti, Braila, Ploiesti, Drobeta Turnu Severin, Craiova, si alte localitati.

coroane-servicii-funerare-luigi-oradea-bihor
Apeleaza acum ! 0753.661.704